12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismeretlen betegség törheti derékba Csonka Pici karrierjét

2014. január 16.
2.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Akár Csonka Pici karrierjét is derékba törheti az az ismeretlen eredetű betegség, amitől az énekes-műsorvezető már évek óta szenved, András ugyanis nem tudni miért, de rengeteget köhög és krákog, és még az orvosok sem találják a betegség okát.

Csonka Piciről ismert, hogy híres hipochonder, vagyis bármilyen betegséget be tud mesélni magának, ám a jelenlegi probléma komolyabbnak tűnik egyszerű agyszüleménynél, hiszen az énekes saját Facebook-oldalán kért tanácsot rajongóitól, méghozzá saját bevallása szerint az orrváladék hátracsorgásának problémájára.

Mivel Pici tulajdonképpen a hangjából él, ezért a probléma nagyobb, mint azt gondolnánk, és bár nagyon sok vizsgálaton átesett már, a tünetek továbbra is fennállnak, így állandó torokkaparás, krákogás és köhécselés kíséri a betegséget.

A sztár szerint észrevette, hogy amennyiben kevesebb édességet eszik, akkor a tünetei enyhülnek, de még akkor sem válnak elviselhetővé, így a megoldást továbbra is keresi, mert fél, hogy az állapot akár a karrierjét is derékba törheti.