13 °Cköd
2020. szeptember 29., kedd • Mihály

Infarktust kapott Psota Irén!

Brauny , 2014. március 24.
Életveszélyes állapotban szállították kórházba az éjszaka folyamán Psota Irént, a nemzet színésze ugyanis szívinfarktust kapott, ám a legfrissebb hírek szerint a művésznő a helyzethez képest jól van, állapota pedig nem csak stabilizálódott, hanem a történtek óta már javult is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Psota Irénről közismert, hogy 85 éves kora ellenére is nagyon erős dohányos, és bár korábban orvosai szerint nem volt problémája szívével, a történtek hajlott kora mellett egyértelműen káros szenvedélyére vezethetők vissza.

A színésznő ugyan még mindig az intenzív osztályon fekszik, hiszen infarktus után az első 24 óra egy nagyon kritikus időszaknak tekinthető, azonban a kórház főigazgatója szerint a szükséges kezelések után a történtek ellenére Psota Irén jól van, állapotát pedig stabilizálták.

A nemzet színésze egyébiránt az utóbbi hónapokban már nagyon visszavonultan élt, szinte alig mozdult ki lakásából és látogatókat is ritkán fogadott, ennek ellenére azonban a hír hallatán mégis több ezer rajongója szorít most azért, hogy Psota Irén felépüljön és újra a régi lehessen.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Gizus • Überbrutál #2 • 7 éve, 1 hónapja

Már 85 éves? Jól tartja magát ahhoz képest. De remélem minél előbb felépül.

moni1294 • Überbrutál #1 • 7 éve, 1 hónapja

Hát a cigaretta nem kímél...