9 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Íme a VIVA Comet 2014 nyertesei

2014. június 12.
2.1131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Idén is lezajlott a VIVA Comet díjátadó, aminek újfent a Papp László Sportaréna adott otthont.

A díjakat a Korda-házaspár, Horváth Szilárd, Cooky és Kondás Kata adták át, a díjazottak között pedig akadtak meglepetések is.

Az év legjobb férfi előadója ugyanis nem A Dal nyertese lett - mint azt sokan várták -, hanem Király Viktor, míg a legjobb új előadónak járó díjat a DiazMentha! kapta meg. Az év legjobb női előadója a várakozásoknak megfelelően Hien lett, míg a legjobb videoklip kategóriában a Sonya: Kitchenfloor győzedelmeskedett.

A VIVA Comet 2014 díjátadón a legjobb együttesnek a Children of Distance csapatát választották ki, akik a Superfan díjat is megkapták, míg a magyar könnyűzenéért díjat meglepően egy rockzenekar, a Hooligans szerezte meg.

Természetesen az idei gála sem maradt botrányszagú, izgalmas történések nélkül, így Kiszel Tünde megmutatta új barátját, Varga Viktor az esthez méltatlan öltözetben jelent meg, Tóth Gabi kivillantotta hasát, Tolvai Renáta Madonnától lopott ruhaötletet, szegény Korda Gyuri bácsi pedig kis híján leszabta a ruhát Radics Gigiről, mikor a vörös szőnyegen véletlenül rálépett az énekesnő hosszú szoknyájára.