8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ilyen még nem volt: A nők uralják a ValóVilágot!

2014. február 26.
1.9741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A ValóVilág történetében még soha nem fordult elő olyan eset, mint most, a hatodik évadban, miszerint a beköltözés után alig négy héttel nőuralom legyen a villában, hiszen VV Alexa kivételével eddig csak férfiak estek ki, vagy távoztak maguktól a játékból.

Ez annyit jelent, hogy jelenleg a tíz játékosból hat nő és négy férfi, ami a későbbiekben talán még komoly problémákat is szülhet, sőt mi több, már most is gyakran esnek egymás torkának a felek.

A legnagyobb kifakadása eddig Aureliónak volt.

Az utóbbi időben szó szerint erőszakossá vált bőgőmasina szerint ugyanis nem érti, hogy bár hat nő van a villában, a konyha mégis úgy néz ki, mint a disznóól, így szerinte aki ezeket a nőket feleségül veszi majd a későbbiekben, az egy komplett hülye.

A nemek közötti egyensúly egyébiránt akkor borult fel leginkább a ValóVilág 6-ban, amikor a hétvégén Gyúrós Józsi is távozott, akiről kiderült, hogy mégsem annyira családjáért, mint inkább párjáért hagyta ott a villát, mert szerinte Barbarába életében először végre igazán szerelmes, és nem akarta megkockáztatni ezt a kapcsolatot még több millió forintért és a hírnévért sem.