13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ilyen cuki kisgyerek volt Justin Bieber

2017. szeptember 22.
5.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár Justin Bieber már fiatal tinédzserkora óta rivaldafényben van, ellenben nagyon apró gyerekkorából alig mutatott korábban képeket, azonban a híresség nemrégiben megtörte a jeget, és az Instagramon egy olyan fotót tett közzé, amitől legnagyobb gyűlölői is elolvadtak.

Justin ugyanis megmutatta, hogy miként nézett ki óvodás korában, szőke hajjal, hatalmas bociszemekkel és pufi arcocskával.

Bár azt nem tudni, hogy a kép pontosan mikor készült, de azt igen, hogy ez is hozzátartozik ahhoz a változáshoz, amin az énekes szeretne átmenni a jövőben.

Bieber ugyanis egy korábbi Instagram-bejegyzésében arról beszélt, hogy szeretne változtatni az életén, amiben rajongói hatalmas segítséget adnak a számára, hiszen tudja, hogy bármit is kell tennie, abban mindig mellette állnak a követői.

Justin állítása szerint rájött arra, hogy korábban a rossz kapcsolatai teljesen meghatározták azt, hogy miként viselkedik az emberekkel, de mostantól ezek a dolgok, a féltékenységgel és a félelemmel együtt kitörlésre kerülnek az életéből.

Justin Bieber via Facebook (ps: yes I have set my Facebook language to 'pirate', don't judge):

Justin Bieber Crew (@jbcrewdotcom) által megosztott bejegyzés,