7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ikrei lesznek Katalin hercegnőnek?

2014. október 02.
1.8701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Miután hivatalosan is bejelentésre került, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg második babájukat várják, Nagy-Britannián azonnal fogadási láz lett úrrá, így ma már dollármilliókat tettek az alattvalók arra, hogy fiú vagy lány lesz-e a pici, illetve milyen névre hallgat majd.

A legfrissebb hírek szerint azonban arra is fogadni lehetett, hogy a pár nem egy, hanem rögtön két trónörököst vár egyszerre.

Az opciót ugyan nem sokan tartották valószínűnek, de miután az egyik brit bulvárlap megszellőztette, hogy Katalin hercegnő talán ikeret vár, a fogadóirodákban hirtelen megnőtt a fogadási láz, és egy óra leforgása alatt - csak egyetlen fogadóirodában - több százan voksoltak arra, hogy nem egy trónörökös lapul meg Katalin pocakjában.

Hogy a brit bulvárlap honnan szerezte információit, azt egyelőre nem tudjuk, azonban a William Hill fogadóiroda az esetet követő roham után befagyasztotta az ikrekre való fogadás lehetőségét, ami újabb árulkodó jel lehet arra vonatkozólag, hogy a hír talán igaz.

Katalin hercegnőt egyébiránt most, terhessége korai szakaszában ismét nagyon heves rosszullétek gyötrik, és nem is igazán mutatkozott mostanság a nyilvánosság előtt, de amennyiben megtörténik, növekvő pocakja csakhamar elárulja majd, hogy egy, vagy rögtön két trónörökös növekszik-e odabent!
Katalin hercegnő és Vilmos herceg második babájukat várják, Nagy-Britannián azonnal fogadási láz lett úrrá, így ma már dollármilliókat tettek az alattvalók arra, hogy fiú vagy lány lesz-e a pici, illetve milyen névre hallgat majd.

A legfrissebb hírek szerint azonban arra is fogadni lehetett, hogy a pár nem egy, hanem rögtön két trónörököst vár egyszerre.'>