28 °Cszórványos felhőzet
2020. július 02., csütörtök • Ottó

II. Erzsébet cukrásza, a királynő 94. születésnapja alkalmából nagy meglepetést okozott

Szofi Kakuk , 2020. április 22.
II. Erzsébet királynő a tegnapi napon töltötte be a 94. életévét. Az angliai királynő ennek alkalmából engedélyezte, hogy a királyi cukrász közzétegye az egyik titkos családi receptjüket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


II. Erzsébet sajnos a járvány okozta karanténhelyzet miatt egyáltalán nem tudott a szokásos módon ünnepelni, így a szűk család online formában köszöntötte fel őt. A királynő az ajándékozást is kihagyta idén, de a királyi családot követő rajongóknak, így is készült a nagy nap alkalmából.

A királynő születésnapja alkalmából, a királyi cukrász megosztotta minden egyes közösségi platformon az eddig titkosított csokis muffin receptjét, amit rendszeresen szokott készíteni II. Erzsébet királynőnek is. A royal család rajongói kifejezték a köszönetüket és sokan már most nekiálltak kipróbálni élesben is a desszertet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????????????Happy birthday to Her Majesty! To celebrate The Queen's birthday we are sharing a chocolate cupcake recipe from The Royal Pastry Chefs. If you or a loved one are celebrating a special occasion during isolation why not treat yourself to some #RoyalBakes? Remember to share your creations with us! Ingredients for the cake sponges - (serves approximately 15) 15g vinegar 300ml milk 50ml vegetable oil 60g butter (melted and cool) 2 eggs 5ml of vanilla essence 250g of self-raising flour 75 of cocoa powder 300g caster sugar 10g bicarbonate of soda 100g white chocolate chips cupcake cases Ingredients for the buttercream topping: 90g of high percentage dark chocolate 100g butter 125g icing sugar Option to also use Royal icing, instead of buttercream: Royal icing available pre made in shops Add food colouring to create different colours Cake sponge method: -Preheat the oven to 150 C -Combine the flour, sugar, cocoa powder and bicarbonate of soda into a mixing bowl -Whisk the eggs in a separate jug, with the vanilla essence, melted butter, oil, milk and vinegar -Slowly add the wet mixture into the dry mixture, little by little -Ensure the batter is smooth with no lumps -Finally add the chocolate chips (alternatives could be nuts, dried fruit) -Lay the cupcake cases onto a tray -Use a metal spoon to equally divide the mixture into the cases -Bake for around 15-18 minutes, take out of the oven when golden and springy on touch -Leave to cool Buttercream icing method: -Cream the sugar and butter together, until light and creamy -Add in the warm melted chocolate -If you have a piping bag to hand, pipe the icing on the top of cakes for decoration (otherwise gently use a teaspoon or small spatula to ice) Royal icing method: -If decorating with royal icing, roll the icing out and cut into circular disks -Lay the disc over the cupcake and mould to required shape We hope you enjoy! #RoyalBakes ????

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!