21 °Ctiszta égbolt
2020. július 05., vasárnap • Emese, Sarolta

Így olvas mesét Meghan Markle a kis Archie Harrisonnak

Brauny , 2020. május 07.
Egyéves lett a minap a kis Archie Harrison, aminek apropójából több fotó mellett egy videó is felbukkant a piciről, így megtudtuk, hogy az apróság egy igazi kisfiú, aki képtelen egy percig megülni a fenekén - de persze ez így van jól.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A felvételen ugyanis Meghan egy mesekönyvet próbál meg felolvasni gyermekének egy nyúlról és a kacsáról, amihez Harry herceg felesége még kacsahangokat is imitált, csakhogy a jelek szerint ez sem nagyon érdekli a kis Archie-t.

Ő egy másik könyvet nyom anyja kezébe, majd földhöz is vágja később, de azért nagy szenvedések árán eljutnak a mese végére, még ha a kis Archie-nak fogalma sincs, hogy mi történik körülötte, de azért a sikert ünnepelendő tőle is kapunk egy mosolyt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?Duck! Rabbit!? by @akrfoundation & @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). Read by Meghan, The Duchess of Sussex (with Harry, The Duke of Sussex behind the camera) to their son Archie for his 1st Birthday. Happy Birthday, Archie! . THIRTY MILLION CHILDREN rely on school for food. Responding to the needs of kids during these school closures @savethechildren and @nokidhungry have a new fund @SAVEWITHSTORIES to support food banks, and mobile meal trucks, and community feeding programs with funds to do what they do best?and also?with educational toys, books, and worksheets to make sure brains are full, as well as bellies. . If you can manage a one time gift of $10, please text SAVE to 20222. If another amount would work better for you, please visit our website?link in bio. There is no maximum and there is no minimum?together we will rise and together we can help. . Thank you and stay safe. XX #SAVEWITHSTORIES

#SAVEWITHSTORIES (@savewithstories) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!