13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Így nézett ki az egyetemen Dwayne Johnson

2018. június 14.
18.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb érdekes fotót mutatott be privát Instagramján Dwayne Johnson, aki nyilvánosságra hozta múltjának egy újabb szegletét, a főszerepben egy egyetemi fotóval, melyen az iskola focicsapatának mezében látható.

Dwayne ugyanis sikeres focista volt az egyetemi évek alatt, hovatovább már akkor is rendkívül erős testalkattal rendelkezett, a képhez írott szöveg alapján pedig még csak nem is sejtette, hogy színész lett belőle.

A Szikla szerint ugyanis az egyetemen még a CIA munkatársa szeretett volna lenni, azonban csakhamar rádöbbent arra, hogy ez egy rendkívül nehéz hivatás, így amint jött a lehetőség, rögtön elindította pályáját Hollywood felé.


Fun fact: in college, my goal was to eventually work for the CIA. Until my criminal justice professor and advisor (Dr. Paul Cromwell) convinced me that the best operative I could become for the agency is one that also had a law degree. I thought that?s a great idea until I realized no respectable law school would ever let me in with my pile of steaming shit grades. End of story. #ByeByeCIA #HelloHollywood #AndBadAssFannyPacks

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,