13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Igazi színészlegenda tűnik fel az HBO új sorozatában

2014. július 24.
1.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az HBO nagy örömmel jelentette be, hogy hamarosan egy újabb nagyszabású sorozatot tűznek műsorra, amihez nem kisebb színészlegendát sikerült megnyerniük, mint a legendás Anthony Hopkinst, aki olyan kiválóságokkal játszik majd együtt, mint Evan Rachel Wood vagy J.J.

Abrams.

A Feltámad a vadnyugat címre hallgató kultikus sci-fi alapján ugyanis egy vagány és különleges sorozattal bővül az HBO kínálata, amely a nem túl távoli jövőben játszódik, és arról szól, hogy a vagyonos embereknek a futurisztikus technológiák jóvoltából lehetőségük lesz ellátogatni különféle történelmi korokba, hogy ott tölthessék el vakációjukat, ezáltal részesei lehessenek az adott érának.

A sorozat története alapján a valósághű élményt jelmezbe bújtatott androidok szolgáltatják majd, akik így párbajozhatnak a vadnyugaton, sétálhatnak az ókori Rómában vagy lovagi játékokon vehetnek részt a középkorban.

Ez a mesterséges utópia azonban csakhamar darabjaira hullik szét, amikor az egyik vadnyugati android öntudatára ébred, és elkezdi gyilkolni a nyaralókat, a folyamatot pedig még az alkotók sem tudják megállítani.