13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Idős férfi zaklatja Cinthya Dictatort

2014. december 17.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Hiába szakított szerelmével, és hiába ment vissza az egyetemre, mégsem élhet nyugodt, hétköznapi életet Cinthya Dictator, a fotós lányt ugyanis rendszeresen zaklatja egy vélhetően nem teljesen épelméjű idős ember.

Cinthya szerint már az iskolatársai is szóltak neki, hogy folyamatosan bejár az egyetem területére egy 60 év körüli idős férfi, aki egyfolytában róla kérdezősködik, de már ő is látta az illetőt, aki általában csak arra vár, hogy a lány mikor lép ki az osztályteremből.

Ami még ennél is zavaróbb, hogy csoporttársainak rendszeresen furcsaságokat állít, így például olyanokkal traktálta őket, hogy csak Cinthya miatt növesztett szakállt, sőt mi több, a napokban egy piros bőrtangával állított be az iskolába azt állítva, hogy együtt szeretne dolgozni a lánnyal.

A történetben a legrosszabb, hogy az egyetemen már pletykák is elindultak az idős ember kapcsán, így például az, hogy aktmodellként dolgozott egykoron, de talán még ennél is szörnyűbb, hogy Cinthya fél tőle, és fogalma sincs, hogy kitől kérhetne segítséget.