18 °C
erős felhőzet
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Toncsi szerint hamisított Sarka Kata hangfelvétele

2015. augusztus 10.
2.5291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Folytatódik Bálint Antónia és Sarka Kata háborúja, amely még a múlt héten robbant ki azzal, hogy Hajdú Péter felesége szerint Toncsi ittas állapotban, keresetlen szavak társaságában hívta fel őket, amit természetesen a másik fél tagadott.

Időközben kiderült, hogy Katáéknak állítólagosan hangfelvételük is van az eset bizonyítására, ezt azonban Toncsi nem engedélyezi nyilvánosságra hozni, mert szerinte hamisítványról van szó.

Idézzük Facebook-bejegyzését:

Most játszották le nekem a felvételt!
Nevetséges! Nagyon csúnya következménye lesz ennek a rágalmazásnak.
Valami nő beszél, és ráadásul Sarka Kata még attól sem riadt vissza, hogy " megv?doljon" mással is.
Nagyon gáz! Katika! Hagyd abba! Nagyon meg fogod ütni a bokádat. Te is tudod, hogy nem én vagyok a felvételen. Ne menj messzebb!!
Ne tedd ki ennek a családodat. És én is szeretnék nyugalomban élni.


Minderre Sarka Kata is reagált, így megosztotta rajongóival, hogy Toncsi nem hajlandó aláírni azt a beleegyező nyilatkozatot, amely engedélyezné számára a felvétel nyilvánosságra hozatalát. Ennek megfelelően az alábbi közleménnyel zárta mondandóját:

Zárásképpen: Most hívott az ügyvédem, dr. Berényi András, hogy Bálint Antónia ügyvédje, írásban megtiltotta, hogy nyilvánosságra hozzam a telefonbeszélgetést! Szóval, miután Bálint Antónia ittasan trágár stílusban otrombaságokat mondott rám a telefonban és felajánlkozott a férjemnek, letagadta az egészet. Aztán amikor kiderült, hogy mégis van hangfelvétel, levélben letiltotta arcpirító stílusban persze. (Megvan a levél is) Majd jött a második levél, hogy nem is ő van rajta, ezért nem adhat engedélyt! De akkor miért nem írja alá a nyilatkozatot, hiszen ha nem ő van rajta, akkor nincs jelentősége és elemi érdeke lenne, hogy kiderüljön ki az a részeges hangutánzó, aki mellesleg ismer nem publikus információkat Antónia múltjából. Nem értem, pedig most itt lenne a lehetőség! De, ha mindenki számára kiderül , hogy hazudik és valóban ő van a felvételen, akkor jöhetnek az újabb hajmeresztő hazugságok: nem is ő volt, hanem Ethan Hunt a Mission Impossible-ből, vagy Nacsa Olivér telefonált az ő hangján, de az is lehet, hogy a földönkívüliek űztek gonosz tréfát vele.
Jó éjt mindenkinek!


Az esetet végül Antónia is lezárta - legalábbis tegnapra -, így kiderült, hogy az ügy már biztosan a bíróságon folytatódik tovább, ezáltal a hatóságok döntenek majd arról, hogy mi is történt valójában. Toncsi jelenlegi utolsó, a témával kapcsolatos bejegyzése következik:

Csak, hogy tiszta legyen a képlet: Nem adhatok engedélyt egy olyan hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához, amihez semmi közöm. Én nem hívtam fel őket, így a felvételen sem szerepelhetek. Nyomoztassák ki a rendőrséggel, hogy ki " zaklatta" őket.
Katika nagylány. Hozza nyilvánosságra, ha úgy gondolja.
Hamarosan remélhetőleg megteszi!
Én a bírósághoz fordulok, mert velem szemben viszont rágalmazást követtek el többen is
. Ott majd minden kiderül, szerintem az is, hogy ki van a felvételen. Aztán majd mindenki magyarázkodhat.
Jó éjszakát!