14 °C
tiszta égbolt
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Napi 6400 kalóriát fogyaszt a Gladiátor néven elhíresült testépítő

2024. március 02.
27.2921
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy átlagos embernek naponta nagyjából 2500-3000 kalóriára van szüksége ahhoz, hogy súlyát megtartsa, ez sokban függ attól, hogy mennyi mozgást végez az ember, ezzel szemben a Galdiátor néven ismert brit testépítő ennek a dupláját, 6400 kalóriát fogyaszt el.

Jamie Christian-Johal alias Gladiátor számára a testépítés az élete, számtalan versenyen vett már részt és folyamatosan edzésben tartja izmait. Ehhez azonban rengeteget kell ennie, elmondása szerint naponta hétszer étkezik és 6400 kalóriát fogyaszt el.

Jamie az alapvető étrendre összpontosít, amely különféle tápanyagokban gazdag ételeket tartalmaz, beleértve a zabot, pulykát, lazacot, tésztát és rizst. Nagyon nagy ritkán szokott étcsokoládét fogyasztani valamint ketchupot és mustárt. Jamie napi étrendje több mint háromszorosa a felnőtt férfiaknak ajánlott mennyiségnek. A kétgyermekes édesapa erőteljes étrendje mellett hetente 10 óra súlyzós edzést végez, minden alkalommal más izomcsoportot célozva meg.

Mindezek mellett hetente közel 140 000 forintot költ élelmiszerre, hogy a megfelelő tápanyagokat tudja a szervezetébe bevinni.

Napi 6400 kalóriát fogyaszt a Gladiátor néven elhíresült testépítő - 2. kép