19 °C
tiszta égbolt
2024. április 30., kedd
Katalin, Kitti

Mindenki kíváncsi Matthew Perry könyvére, halála óta megduplázódott az eladások száma

2024. február 21.
29.5461
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tavaly október végén érkezett a sokkoló hír, miszerint elhunyt a Jóbarátok egyik ismert színésze, aki köztudottan évek óta függőségben szenvedett hol az alkohol, hol pedig a gyógyszerek miatt, még könyvet is írt minderről, amire sokan kíváncsiak.

Matthew Perry halálával hatalmas űrt hagyott, sok rajongó szerette őt, legfőképpen a Jóbarátokban nyújtott alakítása miatt. Még 2022-ben jelent meg Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címmel őszinte életrajzi könyve, melyben kendőzetlenül mesélt évekig tartó függőségeiről.

A halála óta rengetegen kíváncsiak a könyvre, a hírek szerint megduplázódtak az eladási számok, eddig 2,5 millió példányban kelt el. Ez a szám pedig folyamatosan növekszik, hiszen világszerte számtalan országban érhető el, köztük természetesen hazánkban is. Mindeközben családja létrehozta a Matthew Perry Alapítványt, hogy segíteni tudjanak a hasonló helyzetben lévő embereken.
hír, miszerint elhunyt a Jóbarátok egyik ismert színésze, aki köztudottan évek óta függőségben szenvedett hol az alkohol, hol pedig a gyógyszerek miatt, még könyvet is írt minderről, amire sokan kíváncsiak.'>