26 °C
tiszta égbolt
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Melyik volt Csonka Pici legkínosabb szilvesztere?

2014. december 31.
1.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Ma már csak jót mosolyog Csonka Pici életének egyik legemlékezetesebb és egyben legkínosabb szilveszterén, amelyről egy blogbejegyzésben beszélt meglepő őszinteséggel az énekes, így kiderült, hogy ezt a "megtisztelő" címet egy botrányos fellépése nyert el.

András ugyanis nem titkolja, hogy a Magyar Televízió egyik élőben közvetített szilveszteri műsorában nem énekelt, hanem csak playbackről szólt műsora, ami természetesen a nézőknek is hamar feltűnt, főként miután a fellépés kellős közepén egyszerűen megakadt a CD.

Pici szerint a megszokottakkal ellentétben a lemez nem ugrott tovább, hanem érthetetlen módon megakadt, így a dal lényegében egyfajta dadogásba csapott át, amihez nem tudott alkalmazkodni, emiatt a tévé munkatársai gyorsan le is keverték a produkciót, majd visszakapcsoltak a stúdióba.

Csonka Andris szerint ez a szilveszter nem tartozik a kedvencei közé, hiszen élete egyik legkínosabb esete volt, noha ma visszagondolva már inkább viccesnek tartja az egészet, és jót nevet rajta.