14 °C
tiszta égbolt
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Magic Mike idén visszatér a mozikba, hogy utoljára meghódítsa a nők szívét

2023. február 09.
54.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
2012-ben ismerkedhettünk meg közelebbről is a chippendale világával, amikor bemutatták Channing Tatum főszereplésével a Magic Mike című filmet, mely mára már igazi kultusszá vált és világszerte több ilyen klub nyitotta meg a kapuját.

A sikerek után február 9-én még utoljára visszatér a meztelen-izmos férfiak varázslatos és forró világ a mozikba, ugyanis érkezik a Magic Mike utolsó tánca, melyben Channing Tatum által alakított Mike Lane. Mike megismerkedik a válófélben lévő Maxandra Mendoza (Salma Hayek) temperamentumos nővel, akit elvarázsol öltáncával. Maxandra el is hívja Mikeot Londonba, hogy egy olyan showt valósítson meg, melyet még sosem láttak az angolok.

Mike és a milliomos nő összeszedik Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait. Természetesen a nagyszabású álom akadályokba ütközik a kérdés már csak az, hogy feladják - ahogy eddigi életükben tették -, vagy tovább küzdenek és megvalósítják minden nő legmerészebb álmát.

A Magic Mike utolsó tánca ismét felkavarja majd az álló vizet Valentin-napján és nők milliói fogják átérezni azt a forróságot, amit csak egy ilyen film adhat. A film hivatalos sajtóbemutatóján a hazai Magic Mike tánccsapat adott műsort, a Hot Men Dance fiúk, melyről készítettünk egy rövid videót, amit itt tudtok megnézni.

@noihirek @Hot Men Dance elhozta a Magic Mike hangulatot a moziba! Február 9-től te is megnézheted Channing Tatum utolsó táncát! #hotmendance #magicmike #magicmikelive #foryou #nekedbelegyen #nekedbe ? eredeti hang - Nőihírek