14 °C
tiszta égbolt
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Leonardo DiCaprio elárulta mit szeretne még megtenni 50. születésnapja előtt

2023. november 22.
28.0231
Mariann profilja, adatai
Mariann
Alig egy hete ünnepelte negyvenkilencedik születésnapját az Oscar-díjas színész rengeteg hírességgel együtt, a napokban pedig arról kérdezték a Good Morning America című műsorban, hogy mit szeretne még elérni az ötven előtt.

A szívtipró Leonardo DiCaprio legtöbb idejét jelenleg barátnőjével, a fiatal Vittoria Cerettivel tölti, ám mindeközben legújabb filmjét, a Megfojtott virágokat is igyekszik népszerűsíteni. Éppen emiatt volt vendége a népszerű amerikai műsornak, ahol arra a kérdésre kellett válaszolni, hogy mit szeretne még elérni ötvenedik születésnapja előtt.

A színész nem sokat gondolkodott a válaszon, ami az volt, hogy még egy filmet. Úgy tűnik Leonardo nem szeretne egyelőre leállni a munkával és már azon gondolkozik, hogy mi legyen a következő projektje. Legutóbb Robert De Niróval dolgozott együtt, ami hatalmas élmény volt a számára, ugyanis 30 évvel ezelőtt, az első nagy szerepénél is vele játszotta.
együtt, a napokban pedig arról kérdezték a Good Morning America című műsorban, hogy mit szeretne még elérni az ötven előtt.'>