14 °C
erős felhőzet
2024. május 14., kedd
Bonifác

Kiderült Rihanna és ASAP Rocky második gyermekének a neve

2023. szeptember 08.
23.5891
Mariann profilja, adatai
Mariann
Alig két hete írtunk arról, hogy megszületett a barbados-i énekesnő és rapper barátjának második közös gyermeke, ismét egy kisfiú, akit eddig nem mutattak meg a nagyközönségnek, ám kiderült a kisbaba különleges neve.

Rihanna még az év eleji Super Bowl döntőjének félidei showjában fedte fel, hogy ismét babát vár, már akkor gömbölyödő pocakjával nyomta le az előadást. Ezután már sehol sem titkolta, ahol csak megjelent, ott kiemelte kerekedő hasát. Bár a kisfiúról még nincs fotó, a neve kiderült, ugyanis a Riot Rose Mayers nevet kapta - állítja a The Blast.

A név finoman utalhat ASAP Rocky júliusban megjelent "Riot" című számára, amelyben Pharrell Williams szerepelt. A pár számára nagyon fontos az R kezdőbetű, hiszen mindegyikük neve így kezdődik, első kisfiúk a RZA Athelston Mayers nevet kapta. Az anyakönyvi kivonat szerint Rihanna 2023. augusztus 1-jén szült a Los Angeles-i Cedar Sinai Kórházban reggel 7 óra 41 perckor.
megszületett a barbados-i énekesnő és rapper barátjának második közös gyermeke, ismét egy kisfiú, akit eddig nem mutattak meg a nagyközönségnek, ám kiderült a kisbaba különleges neve.'>