16 °C
enyhe eső
2024. május 03., péntek
Tímea, Irma

Ashley Greene elárulta, hogy melyik Twilight kollégába zúgott bele reménytelenül

2022. április 13.
57.9841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Ashley Greene, a Twilight című sikerfilmek egyik vámpír főhőse nemrég jelentette be, hogy babát vár, ám most nem emiatt került fókuszba, hanem azért, mert elárulta, hogy nagyon szerelmes volt egykori kollégájába, Jackson Rathbone-ba.

Jackson a Twilight sorozatban, Jasper Hale-t formázta meg, aki Alice szerelme volt, így tulajdonképpen Ashley úgy vélte, ha a képernyőn is megvan a kémia, akkor semmi sem gátolja azt, hogy ezt az életben is megtartsák.



Jackson azonban el tudta különítette a valóságot a színészi játéktól és bár valószínűleg tudta, hogy miként is érez iránta a kollégája, sohasem lépett az ügy érdekében. Ashley így elfogadta, hogy barátságon túl nem lesz köztük semmi. Ma már, hogy boldog kapcsolatban van és várja a gyermekét nagyon örül, hogy ez a szerelem csak plátói maradt.

babát vár, ám most nem emiatt került fókuszba, hanem azért, mert elárulta, hogy nagyon szerelmes volt egykori kollégájába, Jackson Rathbone-ba.

Jackson a Twilight sorozatban, Jasper Hale-t formázta meg, aki Alice szerelme volt, így tulajdonképpen Ashley úgy vélte, ha a képernyőn is megvan a kémia, akkor semmi sem gátolja azt, hogy ezt az életben is megtartsák.'>