14 °C
tiszta égbolt
2024. április 28., vasárnap
Valéria

A nők elleni erőszak miatt kampányol a TV2

2015. május 05.
2.2441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Miután óriási felháborodást okozott korábban a TV2-n futó Éden Hotel című műsorban, hogy az egyik férfi játékos szexuálisan zaklatta női társát - konkrétan meg akarta erőszakolni - a csatorna pedig mindezt elbagatellizálta és jelentéktelennek minősítette, az életbe lépett szankciók hatására úgy tűnik, hogy most bűnbánatot gyakorolnak.

Miután ugyanis például több multinacionális cég is megszakította a kapcsolatot a TV2-vel - sokan már nem is akarnak reklámozni a csatornán -, a tévés társaság elhatározta, hogy utólag egy kampánnyal próbálja meg szépíteni a helyzetet.

Ennek megfelelően egy a nők elleni erőszakkal kapcsolatos kezdeményezést indít a TV2, amelynek keretein belül a csoporthoz kapcsolódó csatornák műsoraiban ehhez kötődő problémák kerülnek szóba rendszerességgel egész májusban.

Noha a kezdeményezés minden téren példaértékű, igazán őszinte csak akkor lenne, ha a csatornának nem egy ilyen botrányos esemény után jutott volna eszébe a nők elleni erőszakra felhívni az ország figyelmet, hanem azért, mert a probléma már valóban minden napos, és sürgős megoldásra vár.