Hatalmas étvágya van az aprócska Verne Troyernek

Brauny , 2015. március 12.
Noha az utóbbi pár évben nem sokat hallhattunk a grimaszairól és aprócska termetéről ismert Verne Troyerről, az idén már 46 éves színész azonban a legfrissebb hírek szerint továbbra is él és virul, sőt mi több, híresen nagy étvágya sem hagyta el.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A mindössze 81 centis sztárt ugyanis a Mirror magazin riporterei nemrégiben egy Los Angeles-i parkban látták falatozni, ahol az apróság éppen egy óriási, legalább 30 centis szendvicset próbált elfogyasztani, ami igencsak merész vállalkozás egy ilyen kis ember számára.

A lesifotók alapján egyébiránt Troyer újra a régi fényében pompázik, ezáltal a jelek szerint annyira összeszedte magát, hogy már híresen nagy étvágya is visszatért, így talán nem kizárt, hogy hamarosan egy újabb sikerprodukcióban is szerepet kap a közelmúlt középkategóriás alkotásai után.

Mint ismert, a svájci származású sztár olyan filmekben alakított nagyot, mint a Kicsikém - Sir Austin Powers 2, de feltűnt a Harry Potter és a bölcsek kövében, valamint a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmában is, legutóbbi alkotása, avagy a Legend című horror azonban nem hozott számára túl nagy áttörést.

Hatalmas étvágya van az aprócska Verne Troyernek - 2. kép


Hatalmas étvágya van az aprócska Verne Troyernek - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

kpal • Nagymester #3 • 4 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hova fér bele ennyi minden , gyors anyagcseréje lehet .

monyó • Überbrutál #2 • 4 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nagyon nagy forma a kisember.

zsebibaba • Überbrutál #1 • 4 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nagyobb a szendvics mint ő maga. Nagyon kemény.