0 ℃Tiszta idő
2020. február 24., hétfő • Mátyás

Harry herceg elsőként nyilatkozott a Megxitről

Szofi Kakuk , 2020. január 20.
Harry herceg végre megszólalt a Megxittel kapcsolatban. A sussexi hercegi pár januári döntésének kényszerességéről is vallott.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Harry herceg és Meghan hercegné január elején jelentette be azt a hírt, miszerint függetlenedni szeretnének a királyi családtól, ami magában foglalná azt is, hogy még az Egyesült Királyságot is elhagynák. A sussexi hercegi pár megdöbbentő döntése hetek óta lázban tartja a sajtót és a találgatások mellett végre Harry herceg maga is megszólalt az ügyben.

Harry herceg a vasárnap esti jótékonysági rendezvényének a közleményében, amit az általa alapított HIV-fertőzött afrikai gyermekek megsegítésére hozott létre, beszélt először arról, hogy miért is kényszerültek feleségével egy ilyen komoly és nagy horderejű döntés meghozatalára. Harry a beszédében nagyon nagy részt a sajtó folytonos jelenlétét említette, mint az egyik alapvető okot és még édesanyja, Diana hercegnő esetét is felhozta. Harry és Meghan nyugodt életre vágynak a kis Archieval együtt, így ahhoz, hogy ezt elérjék drasztikus változást kellett meglépniük.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!