12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Harry herceg, a kis pimasz!

2014. július 30.
2.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Harry hercegről mindig is tudtuk, hogy gyermekded, mondhatni lázadó személyisége miatt egy kicsit kilóg az angol királyi család komoly és törvénytisztelő soraiból.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Sir Gordon Tietjens legfrissebb selfie-je!

Történt ugyanis, hogy a napokban megrendezésre került Glasgow városában a Nemzetközösségi Játékok névre keresztelt sportesemény, amelyen természetesen az angol királyi család tagjai is részt vettek, illetve drukkoltak - köztük Harry herceggel, aki ismét bebizonyította, hogy mennyire pimasz természettel bír.

Történt ugyanis, hogy Sir Gordon Tietjens, az új-zélandi rögbi-válogatott szövetségi kapitánya egy olyan selfie-t szeretett volna készíteni, amelyen az ország két legnagyobb sporttekintélyével látható. A pillanatképről azonban csak később derül ki, hogy valójában többet mutat, mint azt elsőre gondolnánk!

A háttérben ugyanis Sir Gordon Tietjens fejétől balra megjelenik egy furcsa alak, aki hatalmas grimaszok és mutogatás mellett pofátlankodik a képbe, ezen felül pedig kísértetiesen hasonlít Harry hercegre. Hogy miért? Mert a képen maga Harry herceg látható, aki úgy gondolta, hogy egy kicsit vidámabbá teszi ezt a - valljuk be - kicsit unalmas képet.

Érdekesség, hogy a selfie jobb sarkában bátyja is felbukkan, de neki már úgy tűnik nem volt kedve viccelődni...

Harry herceg, a kis pimasz! - 2. kép