13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Hajléktalannak nézték Richard Gere-t

2014. április 29.
2.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Közismert, hogy Richard Gere legújabb mozifilmjében, az egyelőre még csak angol címmel rendelkező Time Out of Mind-ban egy hajléktalan férfit alakít majd, aki azért küzd, hogy valamilyen formában felvegye a kapcsolatot lányával.



Gere pedig vélhetően annyira hitelesen szeretné eljátszani karakterét, hogy nemrégiben hajléktalannak öltözött, és szakadtan, piszkosan, borotválatlanul járta New York városát, ahol egy francia turista megsajnálta, és egy kis pizzával kínálta meg a milliárdos színészt.

Karine Gombeau szerint Richard Gere annyira jól alakította szerepét, hogy fel sem tűnt neki, hogy éppen egy világsztárral beszélget, csak néhány nappal később, egy újság címlapján látta viszont saját magát, valamint a hihetetlen sztorit, miszerint a híres hollywoodi színészt kínálta meg egy szelet hideg pizzával.

A francia turista szerint valóban nem tűnt fel neki, hogy éppen egy milliomos világsztár kért tőle egy kis alamizsnát, de azt azért észrevette, hogy feltűnően jól néz ki, Gombeau szerint ugyanis Richard még hajléktalanként is nagyon sármos és jóképű volt, nem mellesleg pedig óriási színész, hiszen őt is maradéktalanul sikerült átvernie.