8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Győzike testvére egyedül tér vissza az Édes életbe

2014. augusztus 19.
2.8921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Miután Gáspár Győző erőszakosan viselkedett, és egyes beszámolók szerint bántalmazta is a TV2 egyik hölgymunkatársát, a csatorna azonnali hatállyal szerződést bontott a Gáspár családdal, aminek köszönhetően egy ideig a teljes família lekerült a képernyőről.

Gáspár Zsolti, avagy Győzike öccse azonban úgy tűnik, hogy a jövőben tovább ontja majd magából a "kultúrát", MC Zsolti ugyanis egyes források szerint rekordösszegű gázsiért cserébe tovább forgat a TV2-vel, aminek bátyja egyáltalán nem örül, sőt mi több, a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy ezzel a lépéssel elveszítette testvérét.

Belsős informátorok szerint egyébiránt Zsolti adásonként akár 300 ezer forintot is kereshet, ami azért különösen megdöbbentő, mert ezzel kis híján olyan valódi tehetségeknél és tanult embereknél is többet vihet haza egyszerű bohóckodással, mint a szintén a csatornánál dolgozó Ördög Nóra vagy Liptai Claudia.

Más források szerint egyébiránt a jövőben Baukó Éva is csatlakozhat az Édes élet csapatához, aki éppen a hétvégén jelentette be, hogy ismét szingli lett, ezáltal bizonyára a pasizás lesz az állandó témája a műsorban.