Gyermekkori képek mellett kemény beszólást is kapott Meghan Markle féltestvérétől

Brauny , 2018. január 12.
Meghan Markle, a leendő brit hercegnő egyik legnagyobb kritikusa nem más, mint Samantha Grant, a színésznő féltestvére, akit az InTouch magazin nemrégiben felkeresett annak érdekében, hogy szaftos részleteket húzzon ki belőle a hírességről.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ez azonban csak részben sikerült nekik, hiszen bár Samantha mindig megmondja az igazat, de ezúttal sem mondott semmi többet annál, mint amennyit Meghan valóban megérdemelt, lévén féltestvére úgy érzi, hogy itt lenne az ideje, hogy a színésznő visszaadja édesapjának, amit tőle kapott.

Gyermekkori képek mellett kemény beszólást is kapott Meghan Markle féltestvérétől - 2. kép

Samantha egészen pontosan azt nyilatkozta a lapnak, hogy ha Meghan képes 75 ezer dollárt elszórni egy ruhára, akkor 75 ezer dollárt elkölthetne a saját apjára is, hiszen neki köszönhette a lány a puccos iskolákat, valamint azokat a kapcsolatait, amelyek sztárrá emelték őt.

Gyermekkori képek mellett kemény beszólást is kapott Meghan Markle féltestvérétől - 3. kép

Hogy még cikisebbé tegye a helyzetet, Samantha néhány gyermekkori fotót is nyilvánosságra hozott Meghanről, melyeken tisztán látható, hogy a színésznő időközben elnőtt néger jellemvonásai kisbaba korában mennyire jellegzetesek voltak még.

Gyermekkori képek mellett kemény beszólást is kapott Meghan Markle féltestvérétől - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!