8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Gyereket várt Kelemen Anna!

2014. október 28.
1.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot Kelemen Annáról, avagy a manapság is botrányairól híres egykori playmate-ről, akinek számtalan hihetetlen történetére derült fény napokban megjelenő könyvéből, így többek között arról is, hogy Annácska egy időben anyai örömök elébe nézett, de végül inkább elvetette a szíve alatt cseperedő magzatot.

Az egykori nyuszilány története egyik kuncsaftjához kötődik, egy norvég férfihez, akibe Anna halálosan beleszeretett, és bár ez ellenkezett az elveivel, az idő mégis őket igazolta, hiszen hónapokon keresztül egy párt alkottak, és bár sokat voltak együtt, Annácska mégis nagyon keveset tudott erről a rejtélyes északi férfiról, aki rengeteget utazott és falta az életet, valamint a nőket is.

Aztán jött egy különös fordulat: Kelemen Anna megtudta, hogy gyereket vár a norvég férfitól.

Állítása szerint ő volt a világ legboldogabb embere, amikor kiderült, hogy anyai örömök elébe fog nézni, de minél többet gondolkodott kapcsolatán, annál inkább belátta, hogy párja és az ő életvitele nem lenne ideális egy kisbaba számára, így inkább kért egy időpontot a kórházban, és elvetette gyermekét.

Anna szerint ez a döntés nyomta rá bélyegét kapcsolatukra is, és bár nem bizonyított, hogy norvég barátja emiatt tette volna, de nem sokkal az esetet követően a férfi felakasztotta magát. Ezáltal néhány hét alatt egyszerre két óriási tragédiát is el kellett szenvednie Kelemen Annának.