9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Gianni tagadja, hogy Debreczeni Zitával járna

2014. december 03.
3.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bombaként robbant tegnap a hír, miszerint Gianni, avagy a sokak által ismert olasz csődör sok-sok évnyi barátság után végre becserkészte az egykori modellt, Debreczeni Zitát, azonban a hírek szerint, ha volt is valami közöttük, akkor az legfeljebb egyetlen éjszakára szólt.

Gianni szerint nem titok, hogy néhány nappal ezelőtt együtt mulatoztak, táncoltak és jól érezték magukat egy klubban, de ezt még nem igazán nevezné kapcsolatnak.

Érdekesség azonban, hogy Gianni folyamatosan kitért a konkrét válaszadás elől, márpedig többen is megerősítették, hogy több is történt egyszerű táncnál.

A két celeb összehozásának hátterében ugyanis nem az állt, hogy együtt buliztak - ilyen ugyanis történt már korábban - sokkal inkább az, hogy a beszámolók szerint Gianni és Debreczeni Zita alaposabban össze is melegedtek, ölelgették és csókolgatták egymást.

Vajon csak egy egyéjszakás kaland történt a két jó ismerős között? Esetleg valami többről lehet szó? Talán nemsokára kiderül!
Gianni, avagy a sokak által ismert olasz csődör sok-sok évnyi barátság után végre becserkészte az egykori modellt, Debreczeni Zitát, azonban a hírek szerint, ha volt is valami közöttük, akkor az legfeljebb egyetlen éjszakára szólt.

Gianni szerint nem titok, hogy néhány nappal ezelőtt együtt mulatoztak, táncoltak és jól érezték magukat egy klubban, de ezt még nem igazán nevezné kapcsolatnak.'>