8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

George Lucas még nem látta az új Star Wars film előzetesét

2014. december 08.
1.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az egykori rendezőtől egy rövid interjú során kérdezték meg, hogy mit szól az új Star Wars: Az ébredő erő előzeteséhez, melyhez csak annyit fűzött, hogy még nem látta, ezért nem tud mit mondani róla.

Hogy miért nem nézte meg eddig? Arra is válaszolt.

A híres Oscar-díjas rendező kezei közül került ki még az első eredeti Star Wars 1977-ben, valamint az utolsó három mozifilm, most azonban átadta a staféta botot és J.J. Abrams rendezi az új Csillagok háborúja filmet, melyben a régi színészek is felbukkannak, köztük például Harrison Ford. Éppen ezért rengetegen kíváncsiak Lucas első benyomásaira a készülő film előzetesével kapcsolatban.

Lucas azonban semmit sem tudott mondani az előzetesről, ugyanis még nem látta. Az ok nagyon egyszerű, nem nézi meg a filmek előzetesét, majd csak a teljes filmet a moziban, jövő decemberben. Bevallása szerint nem szeret részleteket megnézni egy filmből, inkább teljes egészében nézi meg őket.

A nagyszerű rendező arra a kérdésre, hogy kíváncsi-e Abraham munkájára csak annyit válaszolt, hogy nem igazán, de azt elmondta, hogy biztosan meg fogja nézni a mozikban, amint elkezdik játszani.