12 °C
enyhe eső
2024. április 20., szombat
Tivadar

Fillérekért kelt el Bajor Imre étterme

2014. március 04.
2.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár kollégái szerint Bajor Imre jól van, de legalábbis jól lesz, a sajtó és rajongói mégis aggódnak a színművész egészségi állapotáért, sőt mi több, legfrissebb híreink szerint már anyagi biztonsága is bajban lehet.

Történt ugyanis, hogy az idén 57 éves Bajor Imre egykori éttermét szó szerint fillérekért vette meg egy befektető, így hiába ért papíron 120 milliót a Kicsihuszár névre keresztelt ingatlan, Bajor Imre sajtóértesülések szerint 10 és 20 millió forint közötti áron adta el az új tulajdonosnak a helyet.

Mint ismert, Bajor nagy álmokkal nyitotta meg éttermét még 2008-ban, de aztán hamar megtapasztalta a vendéglátós szakma árnyoldalait, az induláshoz szükséges hatalmas hitelbe ugyanis a válság miatt kezdett belerokkanni a színész, miközben már színházi felkéréseket is lemondott annak érdekében, hogy csak éttermére koncentrálhasson.

Alig egy évvel a nyitás után azonban Bajor Imre belátta, hogy étterme becsődölt, ami egyre mélyebbre és mélyebbre sodorta a vállalkozást az anyagi csődben, amiből a fenti információk alapján még az étterem eladása sem mentette meg a színészt, hiszen tartozása a 100 milliós nagyságrendet is elérheti.