13 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Fia született Stohl Andrásnak

2014. június 13.
2.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha Stohl Andrásról az utóbbi időben szinte csak negatív hírek érkeztek - előbb drogügyletei, majd hazugságokon alapuló börtönnaplója miatt -, de ma végre valami pozitív hírt is kaptunk a színész-műsorvezetőről, akinek megszületett negyedik gyermeke.

Három lány után a jelenleg 47 esztendős Buci ráadásul igencsak örülhet, hiszen fia született, aki a Stohl András Barnabás nevet kapta.

A baba még kedden érkezett, de a színész kollégái előtt is titokban tartotta a nagy hírt, így társai mindössze annyit vettek észre, hogy fáradtan, késve érkezett szerda reggel a Mamma Mia! próbájára.

Stohl András a hétre minden színházi próbáját lemondta, és úgy tudjuk, hogy nem csak a kis András, hanem az édesanya is jól van, noha a színészt egyelőre nem lehetett elérni, és a sajtó nem is szerette volna zaklatni ezeken a meghitt napokon.

Bucinak egyébiránt három lánya van, így Rebeka, Luca és Franciska, most azonban végre teljesült régi nagy vágya is, hogy trónörököse lehessen, akit nem csak fiának, hanem barátjának is tekinthet majd.
hazugságokon alapuló börtönnaplója miatt -, de ma végre valami pozitív hírt is kaptunk a színész-műsorvezetőről, akinek megszületett negyedik gyermeke.

Három lány után a jelenleg 47 esztendős Buci ráadásul igencsak örülhet, hiszen fia született, aki a Stohl András Barnabás nevet kapta.'>