13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Felszolgálólánnyal kötekedett VV Aurelio!

2014. május 20.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Úgy tűnik, hogy máris elszállt a ló a ValóVilág 6 győzteseként megismert VV Aurelióval, akit bár a villában egy érzékeny fiúként ismertünk meg, ám pénteken baráti társaságával mégis minősíthetetlenül viselkedett egy pultos lánnyal, aki egy közösségi oldalon panaszolta el bánatát és félelmét.

A lány szerint VV Aurelio odament hozzá, és szeretett volna a maga faragatlan módján flörtölni vele, így megkérdezte, hogy szeretne-e a lány közös fotót, mert ő egy sztár, akit mindenki ismer.

A neve elhallgatását kérő felszolgáló szerint valóban tudta kivel áll szemben, de kicsit le akarta törni a fiú szarvát, és normális hangnemben közölte, hogy ő nem ismeri fel.

Ennek hatására VV Aurelio és baráti társasága állítólagosan olyannyira kiakadt, hogy minősíthetetlen szavakkal illette a lányt, aki végül annyira feldühödött, hogy egy tálcával szerette volna leütni a fiút, de munkatársai megjelenésére a lincshangulat elült, és a hangoskodó baráti társaság megfutamodott.

A sajtónak egyelőre még csak a lány barátnőjét sikerült elérnie, aki azóta retteg attól, hogy VV Aurelio meg fogja veretni őt. A barátnő szerint ő is félne, mert a fiú tudja, hogy hol dolgozik, így odaküldheti a haverjait, és munka után megveretheti őt.

VV Aurelio egyébiránt reagált a történtekre, és elismerte, hogy valóban jártak az adott étteremben, ahol többen felismerték őt, sőt közös képet is szerettek volna, de a kiszolgáló hölggyel ő csak poénkodni akart, ám a többiekkel ellentétben ő nem vette a lapot. Bizonyára "csak" egy ártatlan vicc miatt retteg egy munkáját féltő felszolgáló...