18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Fél a haláltól Korda Gyuri

2014. május 19.
2.2141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Meglepő őszinteséggel vallott nemrégiben legnagyobb félelméről Korda György, aki hiába egy rendkívül fiatalos és mindig életvidám híresség, sajnos azonban már felette is nagyon eljárt az idő, így 76 évével jelenleg ő a legidősebb magyar előadó, aki még mindig színpadon áll.

Korda minderről Joshi Bharat műsorában mesélt megdöbbentő őszinteséggel, amikor kiemelte, hogy miután Kovács Erzsi meghalt, ő is kétségbe esett kissé, hiszen ezáltal ő lett egy letűnt kor utolsó képviselője, ami szerinte nem feltétlenül szívderítő érzés.

Gyuri bácsi kiemelte, hogy nagyon szíven ütötte, amikor értesült Kovács Erzsi haláláról, és bizony felmerült benne a kérdés: vajon én leszek a következő? Az énekes hozzátette, hogy nála idősebb jelenleg nincs a pályán, sőt mi több, inkább csak jóval fiatalabbak, de dolgát nem csak ez nehezíti meg!

A híresség az interjúban arról is őszintén beszélt, hogy hangja sem a régi már, de ez egy természetes folyamat, az idő múlásával ugyanis a hangszálak keményebbé válnak, emiatt hagyják abba az éneklést például a hetvenes éveikre a tenorok is, így Korda György szerint bizony vannak már olyan dalai, amelyeket nem tud úgy elénekelni, mint egykoron.