13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Fekete Laci legyűrte rejtélyes betegségét

2014. február 19.
4.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kirobbanó formában volt a hétvégi Nagy Duett során Fekete Laci, avagy az ország és a világ legerősebb embere, aki még orvosai szerint is egy igazi genetikai csodának tekinthető, hiszen szervezete képes volt a teljes regenerációra egy rejtélyes betegséggel szemben.

Mint köztudott, Fekete Lacit három évvel ezelőtt döntötte le a lábáról egy ismeretlen eredetű nyavalya.

A tünetek az izomsorvadás jeleit produkálták, az erőemelő ugyanis egyik napról a másikra elvesztette erejét, és míg korábban akár több száz kilót is könnyedén felemelt, addig a kórnak köszönhetően még egy tejes dobozt sem tudott megemelni.

Fekete Lacinak az egész ország egy emberként drukkolt azért, hogy ismét megerősödjön, de mivel orvosai sem tudtak rájönni a rejtélyes betegség okaira, nem részesült kezelésben. A szakemberek állítólagosan pihenést javasoltak Lacinak, aki már tudja, hogy a túledzettség állhatott a probléma hátterében.

Az erőember szerint 1,5 évig szenvedett kezelés nélkül, de tudat alatt mindig is tudta, hogy a szervezete majd meggyógyítja önmagát, és így is történt. Habár Laci szerint alaposan visszaesett az ereje, de lassacskán elindult egy gyógyulási folyamat, egy ismételt fejlődés, aminek köszönhetően pár hete újra egészségesnek mondhatja magát, sőt szerinte ismét olyan formában van, mint régen.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a hétvégi Nagy Duettben társát rongybabaként kapta fel a bajnok, aki remélhetőleg a jövőben tovább öregbíti majd hazánk hírnevét példátlan erejével.