9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Fásy Ádám szerint Csernobil ölte meg a kisfiát

2014. május 15.
1.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Fásy Ádámról a televíziós mulattatóról a legtöbben csak annyit tudnak, hogy mindig életvidám és mindig nótázásra kész, azonban akárcsak sokunknak, az ő életét is beárnyékolja egy szomorú tragédia, amiről a TV2 Aktív című műsorában nemrégiben rendkívüli őszinteséggel, először beszélt a nyilvánosság előtt.



Az énekesről ugyanis kevesen tudják, de még a csernobili katasztrófa idején elveszítette elsőszülött fiát, ami szerinte egy akkora pofon volt az élettől, amit nem igazán tudott kiheverni, hiszen minden áldott nap eszébe jut.

Fásy Ádám meg van győződve arról, hogy a csecsemő-mirigyrákot kapott kisfia a csernobili atomkatasztrófa áldozata lett, és bár elméletét nem tudja bizonyítani, a jelek mind erről árulkodtak. Fia például nagyon sok salátát evett annak idején, amelyek - mint később kiderült - valószínűleg sugárfertőzöttek lehettek, de szerinte az is éppen elegendő alátámasztás, hogy Körösladányban, ahol akkor éltek, nagyon sokan betegedtek meg rákban abban az időben.

Az énekes nyíltan beszélt arról is, hogy bár az orvosok már temették volna fiúkat, ők mégis tovább harcoltak érte, így sugárterápiát és műtétet is kikönyörögtek, de a fiatal szervezet végül mégis feladta a harcot a kórral szemben.