Ezért válhat Johnny Depp és Amber Heard

Brauny , 2016. május 27.
Az egész világot meglepte, amikor tegnap kiderült, hogy Johnny Depp és felesége mindössze 15 hónapnyi házasság után a válás mellett döntöttek, pontosabban a házaspár hölgy tagja gondolta úgy, hogy itt az ideje pontot raknia kapcsolatuk végére.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A történet főként azért volt igazán meghökkentő, mert egyrészt semmi sem utalt korábban arra, hogy valami probléma lenne a páros között, másrészt pedig a színész éppen a napokban veszítette el szeretett édesanyját, aminek köszönhetően így is eléggé maga alatt volt.

A Daily Mail információi szerint azonban Ambernek ennek ellenére is elég nyomós oka volt arra, hogy kitegye Depp szűrét, lévén a színész egész családja gyűlölte őt, ezáltal nem csak édesanyja, hanem testvérei és gyermekei is, amit ráadásul senki sem rejtett véka alá.

Sőt mi több, a színésznőnek mindannyian számtalanszor a szemébe mondták, hogy csak azért van együtt Johnny-val, mert őt használja fel saját karrierjének beindításához, ez a sok konfliktus pedig végül felőrölte a hírességek kapcsolatát, ami egészen pontosan mostanáig tartott ki.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!