13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Elválik feleségétől Király L. Norbi

2014. január 27.
2.1511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár éppen a közelmúltban költözött új lakásba Király L.

Norbi családja, amikor úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van az ifjú házasok között, ám kiderült, hogy az idill csak látszólagos volt.

Király L. Norbi magánélete ugyanis karrierje, avagy az éneklés miatt alaposan megromlott a múltban, felesége ugyanis megelégelte, hogy a legtöbb éjszakát egyedül kell töltenie 16 hónapos kisfiúkkal, Dominikkal.

A pár döntése egyébiránt már legalább egy hónapja megszületett, így december végén határoztak úgy, hogy nem bírják már tovább ezt az életmódot, és inkább a válás mellett döntenek. Norbi szerint sokáig próbálkoztak azzal, hogy összecsiszolódnak, de egyre több lett közöttük a nézeteltérés, amire rátett egy lapáttal, hogy Norbi éjszakai fellépései egyre gyakoribbá váltak, így a pár közben el is hidegült egymástól.

Az énekes szerint a féltékenység, amit Niki tanúsított irányában, szintén egy olyan tényező volt, ami állandó konfliktusforrást szült, hiszen munkája miatt gyakran kimaradozott, erre pedig okot is szolgáltatott korábban, hiszen Norbi szerint valóban volt egy félrelépése, ami az első komolyabb lökés lett a váláshoz vezető úton.