13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Eltörte táncosa orrát Britney Spears

2014. május 05.
1.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Újabb botrány kezd körvonalazódni Britney Spears körül, az utóbbi években csúnyán lecsúszott amerikai énekesnő ugyanis ezúttal azzal került a magazinok címlapjára, hogy egy fellépés előtti próba során csúnyán orrba vágta egyik táncosát, aki ettől orrtörést is szenvedett.

Noha Britney megígérte Dawn Noelnek, hogy minden felmerülő költségét fizeti, a táncos viszont azóta sem látott egy centet sem a sztártól, sőt mi több, az incidenst követően le sem állította a próbát, mindössze annyit mondott a sértettnek, hogy bocsi.

Noel egyébiránt bizarr visszaemlékezést hozott nyilvánosságra az ominózus esetről, bevallása szerint ugyanis Britney tépetten, szakadtan és biztosan nem tisztán jelent meg a koncertkörút előtti próbán, így elmondása szerint azt sem tudta, hogy mit csinál, karjával pedig addig hadonászott, amíg el nem törte az orrát, ami olyan súlyosra sikerült, hogy végül meg is kellett operálni.

A táncos leginkább azért van felháborodva, mert miután kiderült, hogy súlyos orrtörésről van szó, Britney megígérte neki, hogy minden költségét kifizeti, azonban a pénz azóta sem érkezett meg, így most Noel perre viszi az ügyet.