21 °Ctiszta égbolt
2020. július 08., szerda • Ellák

Előkerült egy felvétel Diana hercegnő és Kamilla hercegné heves vitájáról

Szofi Kakuk , 2020. március 01.
A királyi családban ismételten felütötte a fejét a dráma, ugyanis napvilágra került egy olyan felvétel, amiben Diana hercegnő vitázik Károly herceg akkori szeretőjével, a jelenlegi Kamilla hercegnével.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Diana hercegnő még csak 20 éves volt, amikor hozzáment a nála 12 évvel idősebb Károly herceghez. A házasságuk egy ideig nagyon kiegyensúlyozottnak látszott, de aztán felütötte a fejét az a pletyka, hogy Károly hercegnek szeretője van. Egy születésnapi partin Diana, ezt a pletykát szerette volna lezártnak tekinteni és szembenézni azzal a nővel, aki szét akarja szakítani a családját.

A partin félrehívta Kamilla hercegnét és megmondta neki, hogy nem fogja hagyni, hogy tönkretegye a házasságát. Kamilla a felvételen tisztán kimondja, hogy nem érti, hogy miért veri nagy dobra az esetet, hiszen hercegnőként 2 csodás gyermek édesanyja és Károly herceget már nem kellene magához láncolnia. Diana hercegnő és Károly herceg útja ettől függetlenül is kettévált, de a hercegnő karakán modora, még így is példaértékű a rajongók szerint. A felvétel hanganyagát egyébként nem igazán adták közre, de a tartalmi vonatkozások szinte végigsöpörtek néhány nap alatt a világhálón.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!