9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Elképesztő, mit műveltek a drogok Amy Winehouse-zal

2016. január 08.
6.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szó szerint hihetetlen beszámolóval állt elő a tragikusan fiatalon, mindössze 27 évesen elhunyt Amy Winehouse édesanyja arról, hogy lánya már gyerekkorában szenvedett problémáktól.

Kilencévesen például már depressziós tüneteket produkált, amikor a karját vagdosta, egy évvel később bolti lopáson kapták, nem sokkal később pedig már cigarettázott, 14 évesen pedig rendszeres alkoholfogyasztó volt, és bár édesanyja mindig mellette állt, a férjével való válás és néhány egyéb dolog folyamatosan visszavetették lányát a bűnbe.

Édesanyja szerint utolsó hónapjaiban lánya már elképesztően rossz állapotban volt.

Soha nem nevetett, mindig szomorú volt, arcát óriási kelések borították, a drogoktól pedig hullani kezdtek a fogai, és mivel nem takarított maga körül, nem mosott magára, úgy nézett ki, mint egy hajléktalan.

Többször előfordult, hogy annyira kiütötte magát, hogy a cigarettacsikk az arcán aludt el, és miután bulimiával is diagnosztizálták, szervezete folyamatosan gyengülni kezdett, így idő kérdése volt, hogy mikor adja fel a harcot a mérhetetlen mennyiségű droggal és alkohollal szemben.