18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Elizabeth Olsen csak a pénz miatt csatlakozott az Instagramhoz

2017. július 30.
11.1031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ikertestvéreihez, a szintén színészként dolgozó Mary-Kate és Ashley Olsenhez képest Elizabeth Olsen meglepően visszafogott életet él, noha egyre komolyabb szerepeket kap, így a közelmúltban olyan alkotásokban láthattuk, mint a Godzilla vagy a Bosszúállók 2.

Elizabeth azonban nem igazán szerette a feltűnést, így bár két évvel ezelőtt készített magának egy profilt az Instagramon, azonban többek között azért, mert túl bénának érezte a képeit, és mert nem értett a képszerkesztéshez, ezt sokáig titkosítva tartotta a nyilvánosság előtt.

Év elején azonban minden megváltozott, így a színésznő publikussá tette magát az Instagramon, ahol azóta már több mint 600 ezer követője van.

Hogy miért döntött így? Nagyon egyszerű: kizárólag anyagi okokból, hiszen elmondása szerint rengeteg pénzt keres azzal, hogy például különféle kozmetikai cégek termékeit reklámozza oldalán.

A hírességek többségénél teljesen normális ugyanis, hogy csak azért tartanak fenn közösségi oldalakat, hogy azzal plusz pénzt keressenek maguknak álcázott, gyakran felismerhetetlen, bár egy ideje már kötelezően jelzett reklámfotókkal.
az Instagramon, ahol azóta már több mint 600 ezer követője van.'>