2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Elhunyt egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán, így búcsúzott tőle Ryan Reynolds

Brauny , 2017. augusztus 15.
Tragikus hírek árnyékolják be a Deadpool 2 forgatását, ahol az Independent beszámolója szerint tegnap az egyik kaszkadőr olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szemtanúk beszámolója szerint éppen egy motoros jelenetet forgattak, amikor a kaszkadőr óriási sebességgel belerohant a vancouveri Jack Poole Plaza nevű téren álló Shaw Towerbe úgy, hogy előtte már leesett a motorról, megperdült párszor a levegőben, és az ablakot kitörve landolt az épületben.

A járókelők először azt hitték, hogy mindez csak a forgatás része, azonban amikor mentősök és stábtagok is rohantak, hogy segítsenek a kaszkadőrnek, akkor mindenki tudta már, hogy nagy baj történt.

Az eset mindenkit megrázott, így Ryan Rynolds, a film főszereplője is írt egy kapcsolódó bejegyzést a Twitteren, amely így szólt:

Ma tragikus körülmények között elveszítettük a csapat egyik emberét a Deadpool forgatása során. Összetört a szívünk, ledöbbentünk és feldúltak vagyunk... de mindez semmi ahhoz a bánathoz és megmagyarázhatatlan fájdalomhoz képest, amit a családja és szerettei éreznek most. 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!