10 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Életet mentett Mr. Bean

2014. május 30.
3.1341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Rowan Atkinson, avagy a mindenki által csak Mr.

Bean-ként ismert mókamester egy igencsak komoly dráma főszereplőjévé vált a közelmúltban, amikor szemtanúja volt egy balesetnek, amelyben egy amerikai milliomos fának csapódott méregdrága McLaren sportkocsijával.

Mr. Bean elsőként érkezett a helyszínre, azonban komédiázás helyett azonnal a sofőr segítségére sietett, miközben megérkeztek a mentők és a rendőrök is, akik átvették tőle a sérültet. A beszámolók szerint a színész ekkor sem távozott a balesettől, hiszen a helyszín biztosításában, illetve az útszakasz megtisztításában nyújtott további segítséget.

A baleset egyébiránt Toscanában történt még kedden. A karambolozott autó egy konvoj tagjaként érkezett az olasz vidékre abból a célból, hogy más McLaren-rajongókkal együtt fedezzék fel a környéket, de az amerikai milliárdos valamiért leszakadt a menettől, majd a gyorshajtásból kifolyólag lesodródott az útról, egy fának csapódott és fejre állt.

Hogy pontosan ki vezethette az autót arról nem érkeztek részletek, de a férfit életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Érdekesség, hogy Mr. Bean néhány évvel ezelőtt maga is balesetet szenvedett egy hasonló McLaren F1 (utcai változat) típusú versenyautóval, amikor megcsúszott és fának csapódott, de szerencsére ő az ütközést egy karcolás nélkül megúszta.