12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Egyszerű életet él Hongkongban Wolf Kati

2014. január 07.
2.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár Magyarországon, és szinte egész Európában ünnepelt sztár, Wolf Kati mégis visszavonultan, egyszerű emberként éli mindennapjait Hongkongban, ahol minden idejét családjának szenteli, háttérbe szorítva tehetségét és sztárallűrjeit.

Kati saját bevallása szerint nagyon könnyen elfogadta a helyzetet, és könnyen hozzászokott ahhoz is, hogy nem énekesnő, nincs körülötte nyüzsgés, hanem csak egyszerű háztartásbeliként, szerető anyaként és feleségként élhet újra.

Ez szerinte családjának is nagyon jót tesz, hiszen az elmúlt években főként a gyerekeknek nagyon sok áldozatot kellett hozniuk azért, hogy Wolf Kati színpadra állhasson.

Az énekesnő szerint egyetlen nehézség, hogy nem Magyarországon, hanem a világ másik felén, Hongkongban tudták elérni ezt.

Kati kiemelte, hogy bár messze vannak szülőhazájuktól, de így is ápolják az itthoni keresztény hagyományokat, így például karácsonykor fát állítottak, ünnepi vacsorát főztek, sőt mi több, még a család apraja-nagyja is összegyűlt, amikor férje szülei meglátogatták őket.