7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Egykori főnöke is hisz Michael Schumacher felépülésében

2015. június 11.
1.9881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Norbert Haug, avagy Michael Schumacher egykori csapatfőnöke egy televíziós műsorban nemrégiben arról beszélt, hogy szinte egyetlen olyan nap sincs, amikor ne gondolna és ne imádkozna az egykori F1-es világbajnokért, mert ő bizony még mindig hisz a felépülésében.

Haug kiemelte ugyanakkor, hogy nem csak neki, a rajongóknak is el kell fogadniuk azokat a tömör híreket, amelyeket családja és menedzsmentje közöl Michaelről, akinek állapotáról nem szabad spekulációkba bocsátkozni, csak szorítani és imádkozni azért, hogy minél hamarabb felépülhessen.

Mint ismert, Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos fejsérülést egy síbaleset során, állapotáról azóta szinte semmit sem hallottunk, így nem tudni pontosan, hogy hol tart jelenleg a rehabilitációja.

Sabine Kehm, avagy a pilóta menedzsere néhány héttel ezelőtt szolgált utoljára néhány biztató részlettel, amelynek során kiemelte, hogy orvosai szerint Michael felépülése jól halad, és folyamatos javulást mutat az állapota, de a gyógyulási folyamat nagyon hosszú lesz.