8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Egy megjelenéssel 100 ezret keres VV Aurelio

2014. május 26.
2.3321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Úgy tűnik, hogy nem csak a villában volt aranyéletük a ValóVilág 6 szereplőinek, hanem most, hogy véget ért a játék, szinte minden ott folytatódik, ahol korábban abbamaradt, mindössze falak nélkül.

A ValóVilág szereplői ugyanis semmittevésükkel olyan nagy "sztárok" lettek Magyarországon, hogy ma már haknizni járnak, és bár produkciójuk nincs, szimplán megjelennek a szórakozóhelyeken, ingyen esznek-isznak, beszélgetnek és fotózkodnak a rajongókkal, mindezért pedig még fizetést is kapnak.

A ValóVilág 6 két szereplője, VV Viki és VV Aurelio a hétvégén kezdte meg a haknisorozatot, méghozzá egy vidéki diszkóban, és amint kiderült, egy ilyen eseményen nem is keresnek rosszul, a játék győztese, avagy Aurelio ugyanis akár 100 ezret is összeszedhet egy ilyen estén, de a másodhegedűs, avagy Viki is legalább 60 ezer forintot tehetett zsebre.

VV Aurelio egyébiránt kiemelte, hogy ő ki is használja előnyös helyzetét, így például a hétvégén is becsajozott.

Természetesen a többi villalakó is aktívan próbálja hasznosítani hírnevét, így Teo, Alexa és Iza is próbálkozott fellépésekkel, azonban az ő nevük nem mozgatta meg annyira a közönséget, mint VV Vikié vagy VV Aurelióé.