12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Egy kislánynak segített Michael Schumacher a baleset előtt

2014. január 03.
2.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Érdekes részletek láttak napvilágot ismét Michael Schumacher tragikus síbalesetével kapcsolatban, német lapértesülések szerint ugyanis az egykori versenyző nem felelőtlenségből tévedett a kijelölt sípályára - ami síelésre alkalmatlan volt -, hanem azért, hogy segítsen egy kislánynak.

Az információk szerint a baráti család kislánya elesett, és a kijelöletlen szakaszra sodródott, majd a pilóta talán észre sem vette, hogy nem a kijelölt pályán van, így továbbsiklott, 20 méterrel odébb pedig megtörtént a katasztrófa, amelynek során nem ment ugyan gyorsan, de éppen elegendő sebességgel ahhoz, hogy a fejére esve súlyos sérüléseket szenvedjen.

Érdekesség, hogy Michael Schumacher éppen ma 45 esztendős, így családja az egész napot együtt tölti vele a kórházban, ami felesége, Corinna számára egyáltalán nem újdonság, a baleset óta ugyanis csak egyetlen alkalommal, akkor is csak rövid időre hagyta el férjét, és a történtek óta mindössze néhány órát aludt.

Az interneten felröppent rémhírek ellenére egyébiránt Schumacher állapota továbbra is stabil, de még mindig válságos, ám az orvosok szerint minden esélye megvan a javulásra.