2019. március 25., hétfő • Irén, Írisz

Egy feminista írónő szerint Meghan Markle nem sokáig húzza majd a királyi családban

Brauny , 2018. április 17.
Merész és egyben ijesztő kijelentést tett Meghan Markle kapcsán egy ismert brit feminista írónő, név szerint Germaine Greer, aki a Daily Mail beszámolója szerint egy televíziós interjúban nemrégiben a leendő hercegnővel kapcsolatban tett jóslatot.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Mint kiderült, az írónő nem jósol túl sok jót Meghan és Harry számára, lévén hiába dúl közöttük most a szerelem, Germaine azonban az egykori színésznő jellemét megvizsgálva arra jutott, hogy csak hónapokig fogja bírni a királyi család szigorú szabályait.

Az írónő úgy véli, hogy a színésznő csak a pénz, a hírnév és a csillogás miatt megy hozzá Harry herceghez, akit bár valóban szeret, de az ezzel járó kötelezettségeket már nem rajong, és mivel túl sok dolgot kellett feladnia, ezért ez folyamatosan szúrja majd az oldalát.

Mindemellett pedig monoton és unalmas élet vár rá, ami soha nem volt jellemző Meghanre, ezáltal akkora nyomás alá kerül, hogy inkább elszökik, amit egyszer már meg is tett korábban, hiszen mint ismert, a leendő hercegnő volt már férjnél, de nem sokáig bírta a láncokat.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!