Egy átlagos hónapban is 2 millió dollárt költ Johnny Depp

Brauny , 2017. február 02.
Kis túlzással hihetetlen hírek láttak napvilágot Johnny Depp-ről, akiről több forrás is azt állítja, hogy olyan életmódot folytat, aminek köszönhetően elkölthetetlen pénzmennyiséget szór el minden egyes hónapban.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A legfrissebb sztárhírek szerint ugyanis Depp átlagosan kétmillió dollárt, tehát közel 600 millió forintot költ el havonta, amiről azt követően derült fény, hogy a híresség beperelte pénzügyeit intéző cégét, azonban a bíróság kiderítette, hogy a túlzott költekezés mögött nem a cég, hanem maga Johnny áll.

A Management Group által nyilvánosságra hozott információk szerint csak az utóbbi közel 20 évben Depp 75 millió dollárt szórt el 14 ingatlan megvételére, amelyek fenntartási költsége nem alacsony, pláne hogy a listán még egy francia kastély is szerepel.

Depp mindemellett magánrepülőkkel, egy óriási luxusjachttal, valamint értékes művészeti relikviákkal és hollywoodi filmes kellékek egész gyűjteményével is rendelkezik, amelyekhez például 12 raktárt bérel, így ezek fenntartási költsége már kiteszi a 2 millió dolláros havi büdzsé egy jelentős részét.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!