9 °Cszórványos felhőzet
2020. október 22., csütörtök • Előd

Edz úgy, mint a Victoria's Secret angyalai

Mariann , 2014. december 02.
Már javában zajlik Londonban a híres Victoria's Secret Fashion Show felkészülése, melyen még a csodálatos magyar modell, Mihalik Enikő is részt vesz. A különleges showt megelőzi egy felkészülés is, így például a modelleknek egy külön edzéstervet és étrendet kell követniük, hogy a showra szinte tökéletesek legyenek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A híres divatmárka idén olyan titkokat is megoszt a nagyközönséggel, mint például a lányok edzésterve vagy éppen, hogy mit kell fogyasztaniuk a show előtt. Az edzésterv olyan különleges gyakorlatokat is tartalmaz, mint a jóga és a balett mozdulatok. Ha valaki kedvet kap hozzá, hogy kipróbálja esetleg ezzel az edzéstervvel szeretne alakot formálni, az megteheti, hiszen meg lehet vásárolni az erről szóló dvd-t.

Természetesen a legjobb diétás étel a csirkemell salátával valamint a különböző tengeri herkentyűk és halak, de emellett gyümölcsturmixokat is isznak a tökéletes alakért. Az egészséges táplálkozás szinte elengedhetetlen egy VS angyal számára.

Ha olyan alakot szeretnénk, mint ami a modelleknek van, akkor kezdjünk el edzeni. Végezetül itt egy kis videó egy VS modell edzésről:

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Sonci • Messiás #2 • 6 éve, 4 hónapja és 22 napja

Annyira nem nehéz mint mondjuk a zumba

bettike • Überbrutál #1 • 6 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mondjuk nem rossz edzés, bár biztos nehéz lehet.